Back to Top

Berufskolleg Jülich

julich.jpg

Onze educatieve missie is het bevorderen van een uitgebreide professionele, persoonlijke en sociale competentie om onze studenten voor te bereiden op de eisen van een steeds meer geglobaliseerde wereld.
Hiertoe bieden we een breed scala aan cursussen op het gebied van bedrijfskunde en administratie, technologie en natuurwetenschappen en voedings- en huishoudwetenschappen Die zijn afgestemd op de individuele behoeften, talenten en loopbaanambities van onze studenten. Aanvullende kwalificaties verbeteren hun carrièremogelijkheden verder. In onze beroepsopleiding voor Handel en Administratie kan een algemene toelatingskwalificatie voor het hoger beroepsonderwijs en de kwalificatie gecertificeerde Commercieel Medewerker worden behaald. De dubbele kwalificatie SiA – Werktuigbouwkunde PLuS, onze beroepsopleiding tot industrieel of fijnmechanica in combinatie met een diploma werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Aken, Campus Jülich, is aantrekkelijk voor jongeren met een wiskundig-technische aanleg .

Aanvullende kwalificaties zoals een officieel erkende ICT-licentie, een opleiding tot verpleegkundig assistent of het Euregio-competentiecertificaat vergroten de kansen van onze studenten op de arbeidsmarkt.

Maatschappelijke betrokkenheid door middel van reguliere projecten zoals het “Sociale Project” in samenwerking met het timmermansgilde of de bloeddonatie dragen bij aan ons sociale profiel en bevorderen de persoonlijke en sociale vaardigheden van onze studenten.

Verder zetten we ons sterk in voor het netwerk ‘School zonder Racisme – School met Moed’.​

 

https://www.berufskolleg-juelich.de